ingyen webstatisztika

Örömben élés teljes felelősséggel (Videofelvétel)

2015-04-14 0 hozzászólás

Puszta Csaba neve már évekkel azelőtt több alkalommal szembejött, még mielőtt személyesen megismertem volna őt. Évekre voltam attól, hogy én legyek A “Józsi bácsi” és aztán ebbéli minőségemben “összefújjon bennünket a szél” egy tudatosság fesztiválon, de már akkor sokat tanultam tőle arról, hogy nem kötelező a világot úgy szemlélni, ahogyan azt nekünk a legjobb szándékkal(?) adagolják. Van másik út.

Csaba megközelítése abban különbözik sok más, egyébként remek kezdeményezéstől az alternatív oktatási stratégiák között, hogy az ő emberközpontú, gyakorlatorientált élet-rendszere követhető és megvalósítható lépésekből áll, és nagyon okosan arra épít, hogy a kurzus tapasztalatszerzései közepette a végén teljes felelősséggel együttműködni akaró emberek csoportja azonos módon szeresse meg a “dobozon kívüli” életet.

2015. február 19-én a Józsi bácsi Szabadegyetemre Csabát hívtam meg, s a téma az általa megalkotott 4D Szabadegyetem bemutatása volt. Eredetileg beszélgetősre terveztem az estét, de a sors közbeszólt, mert a lázam éppen az este 6-os kezdésre szökött fel 39 fokosra (új medicinásan fogalmazva “az értelmes biológiai különprogramom helyreállítási szakaszának epikrízise” tombolt!), így utólag is elnézést kérek, hogy a felvezetés picit összevisszára sikeredett. Az előadás viszont remek volt és megfelelő mennyiségű lámpát felkapcsolt (úgy láttam, hogy sokak számára). 🙂

Ha érdekes számodra az, ami elhangzik/zott, a soron következő B(eLátás) tréningkör, amelyen én is részt fogok személyesen venni, 2015. május 19-én, kedden indul Budapesten. Ha szeretnél velem tartani, jelentkezz Csabánál az alábbi módon.

Várunk nagy szeretettel és örömmel!

A bejegyzés szerzője:

"Józsi bácsi" egészen pici gyerekként jött a világra. Művészembernek készült, de végül egy boldog senki lett belőle, aki folyamatosan meg akarja fejteni a létezés miértjét és ezért állandóan keres-kutat és keresi a tükröket, amelyekbe belenézhet. Van egy olyan érzése, hogy a világot túl sok propaganda és butítás veszi körül, s hogy valakik, valahol azt szeretnék, hogy a kisember soha nem fejtse meg a leglényegesebb összefüggéseket, s így megfelelő információ és rálátás nélkül mindig a rövidebbet kell húznia. "Józsi bácsi" úgy gondolja, hogy a tisztánlátásért érdemes fellépnie, ezért blogolásba kezd, benéz "a dolgok mögé". :) Részletes infó "Józsi bácsiról" itt olvasható.

Van véleményed? Ki vele!