ingyen webstatisztika

Érzelmi történeteink és a betegségek (Videofelvétel)

2015-08-12 1 hozzászólás

A XXI. század embere a modern orvostudomány vívmányai ellenére krónikus betegségek tömkelegétől szenved. Daganatos betegségek, csontritkulás, szív- és érrendszeri betegségek szinte minden családban előfordulnak, a 100 évvel ezelőtti statisztikával szemben – mely szerint 100-ból minden 20. ember halt meg valamilyen rákbetegségben – a mai emberek között ez az arány “picit” növekedett, a nyugatinak nevezett országokban minden 3. ember daganatos betegségben távozik az árnyékvilágból. A kínált megoldás(?) tehát nem igazán működik. Ideig-óráig persze sikerül meghosszabbítani a páciensek életét (ha sikerül) az előírt protokoll módszereivel, az okok feltárásában a tudomány sajnos nem jeleskedik. Még ha meg is fejtik a kutatók, hogy honnan indul el egy betegség, a legtöbbször nem derül fény a miértekre.

Az alternatívnak nevezett, anyatermészet működését bölcsebbnek gondoló (értsd: a szervezet kemikáliákkal történő manipulációját nem szívesen támogató) természetgyógyászok holisztikus szemlélete alapján a szellem, lélek, test minden szintjén szükség van bizonyos szintű “munkára”, aminek következménye lesz az egészség. A természetgyógyászat sokkal inkább az okokat kutatja, s noha nem veti el a fájdalomcsillapítás és az akut beavatkozások értelmét és hasznát, alapvetően a problémák gyökerének a gyógyításával foglalkozik.

2015. március 19-én a Józsi bácsi Szabadegyetemen arról beszélgettünk, hogy a holisztikus nézőpontba hogyan illik bele a Recall Healing módszere, milyen tapasztalatok és esettörténetek által érthető meg a bennünk futó érzelmi történetek és lelki konfliktusok egészségünkre tett hatása. Vendégeim Dr. Gelléri Julianna, fül-orr gégész szakorvos, homeopata orvos, Dr. Herczeg Andrea gyógyszerész, természetgyógyász és Vajai Márta, Új Medicina és Recall Healing konzulens, a magyarországi Recall Healing tanfolyamok szervezője voltak.

(A vonali hang felvétele sajnos nem sikerült, így a videón a kamera által rögzített, picit gyengébb minőségű hang hallható.)

Arról, hogy a Recall Healing történetfeltárásai mennyire csodálatosan működnek, figyelmetekbe ajánlok egy olyan klipet, melyben egy ekcémás kisfiú esetét meséli el Gilbert Renaud természetgyógyász, a Recall Healing módszer megalkotója. Nem csak szöveg, kép is van, nagyon érdemes megnézni: Ekcéma eset, képekkel

Ajánlás: Mindenkinek – legfőképpen az egészségügyi dolgozóknak – szívből ajánlom, hogy ha ideje és a pénztárcája megengedi, menjen el egy Recall Healing tanfolyamra – sajnos évente csak 2 alkalommal néhány hétig érhető el ez a lehetőség – és első kézből gyűjtse be az infókat Gilbert Renaud-tól. Továbbá érdemes a teljes videóalbumot nézegetni, mert egyre több klip kerül fel különböző témákban: Recall Healing videóalbum

A bejegyzés szerzője:

"Józsi bácsi" egészen pici gyerekként jött a világra. Művészembernek készült, de végül egy boldog senki lett belőle, aki folyamatosan meg akarja fejteni a létezés miértjét és ezért állandóan keres-kutat és keresi a tükröket, amelyekbe belenézhet. Van egy olyan érzése, hogy a világot túl sok propaganda és butítás veszi körül, s hogy valakik, valahol azt szeretnék, hogy a kisember soha nem fejtse meg a leglényegesebb összefüggéseket, s így megfelelő információ és rálátás nélkül mindig a rövidebbet kell húznia. "Józsi bácsi" úgy gondolja, hogy a tisztánlátásért érdemes fellépnie, ezért blogolásba kezd, benéz "a dolgok mögé". :) Részletes infó "Józsi bácsiról" itt olvasható.

Hozzászólás (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Andi szerint:

    Nagyszerű 😊

Van véleményed? Ki vele!